Heeft u vragen? Bel ons op: 0251-292189

Westcon Group

Westcon is in meer dan 70 landen actief. Door kennis van de markt, technische knowhow en decennia lange ervaring met distributie om waarde te bieden en het succes van hun leveranciers en partners te versnellen, dat is waar Westcon voor staat. Waar het verhaal van Westcon ooit begon in een garage van New York is het nu uitgegroeid tot het wereldwijde bedrijf welk zij vandaag zijn.

Deze trolley flightcase is gemaakt van 10mm Con Pearl uit onze Pro serie. Op deze flightcase hebben we 2 inbouwwielen gebruikt van 65mm. Hierdoor spoort de trolley fantastisch op gladde vloeren, en is deze stil qua geluid. De pullbar maakt het makkelijk om de trolley voort te bewegen. Met de scharnierende deksel welke afsluitbaar is met cilindersloten, heeft u in 1 oogopslag een overzicht van wat zich in de koffer bevind.

Het op maat gefreesde schuimen binnenwerk is in een tweetal lagen opgebouwd. Er kan 1 laag uitgenomen worden, zodat u op de onderste laag de ruimte volledig kunt benutten. Onder de uitneembare schuimlaag is voor de stijfheid een betonplex 7mm plaat in dezelfde contour geplakt, zodat het een stevig en robuust geheel vormt.

https://www.westconcomstor.com


Categorie Trolleys
Tag(s)