Heeft u vragen? Bel ons op: 0251-292189

Cargo XL


Denting Cargobike Flightcase XL 

Na het succes van de Cargobike Flightcase L kwam de vraag voor een grotere Cargobike Flightcase. Hiervoor heeft Denting Custom Flightcases in 2011 de Cargobike Flightcase XL ontworpen, dezelfde kwaliteit, meer volume. En nu is deze voor iedereen verkrijgbaar, of u nu particulier, fietsendealer of een B2B relatie bent. 
Met groot gemak kunt u goederen tot een gewicht van 150kg vervoeren in de flightcase, de Cargobike Flightcase XL is groot genoeg voor het vervoeren van een halve europallet.
In de XL versie heeft u alle ruimte welke u zich kunt wensen.

De inhoud van de Cargobike Flightcase XL bedraagt maar liefst 525 liter en heeft een binnen hoogte van 73,5cm. De Cargobike Flightcase XL heeft een breedte van 65cm zodat deze veilig door het verkeer kan en een effectieve lengte van 84cm op de bodem welke in het hogere gedeelte van de flightcase oploopt tot 121cm.

De flightcase is gemaakt van een gerecycled kunststof plaatmateriaal. 
Het voordeel van dit materiaal is dat het gewicht van de flightcase laag blijft en u de flightcase op eenvoudige wijze schoon kunt houden door deze met een vochtige doek af te nemen. Op de flightcase plaatsen wij platte hoeken, uiteraard kunt u er ook voor kiezen om andere hoeken erop te laten plaatsen. Tevens is de deksel voorzien van een handvat en gasveren waardoor deze makkelijk met 1 hand te openen is.
Door de gasveren blijft de deksel openstaan bij normale weersomstandigheden. 
De flightcase voorzien wij standaard van een slamslot met 2 bijgeleverde sleutels. Deze sleutels kunt u via ons bij bestellen.

 
Het voordeel is dat de Denting Cargobike flightcase zo aangepast kan worden, dat deze vrijwel op alle bakfiets frames ingezet kan worden. Vraagt u gerust naar onze mogelijkheden. 
Tevens kunnen wij als extra optie de indeling van de flightcase ook volledig naar uw wens uitvoeren. Standaard word deze leeg geleverd.
De flightcase wordt geleverd met een set bouten en moeren voor een eenvoudige montage op de cargobike. 
Nog een bijkomend voordeel van het model zoals Denting deze ontworpen heeft, is dat bij een eventuele schade de panelen en onderdelen vervangen kunnen worden. Hierdoor heeft u langer plezier van uw cargobike flightcase.

                                 

Let op: De flightcase is niet geschikt voor personen of dieren vervoer. 
Voor uw trouwe viervoeter hebben wij de Dog Cargobike Flightcase ontwikkeld.
De Denting Cargobike Flightcase is spatwaterdicht. Het is uiteraard voor behoud van de flightcase van belang deze te drogen en te laten ventileren. 


Wist u dat u ook een geheel custom made cargobike flightcase door ons kunt laten ontwerpen, geheel met eigen naam en logo.