Heeft u vragen? Bel ons op: 0251-292189

Cargo Dog


Denting Dog Flightcase 

Door het succes van de Cargo L en Cargo XL kon de vraag niet uitblijven om een Cargobike flightcase te creëren om uw hond met de cargobike te vervoeren.
Ideaal om even naar het bos of naar het strand te gaan, en belangrijker nog, u hoeft dit dus niet met de auto te doen, maar gewoon in een Denting Dog Flightcase op uw cargobike.


Deze flightcase is voorzien van een opklapbare ramp met anti slip coating, welke aan de zijkant zit gemonteerd zodat u uw hond er niet hoeft in te tillen, hij kan zelfs zonder springen in de flightcase plaatsnemen. Ook hebben we een hoogwaardige rubberen rand gemonteerd zodat uw hond zich niet kan bezeren aan de randen van de flightcase. Voor de veiligheid hebben we een oog onderin de flightcase gemonteerd waaraan u uw hond kan vastleggen zodat deze tijdens de rit niet uit de flightcase kan springen.

De flightcase wordt gemaakt van gerecycled kunststof plaatmateriaal en berken betonplex. Beide hebben als eigenschap dat deze materialen gemakkelijk zijn schoon te maken met een vochtige doek. Op de flightcase worden platte hoeken gemonteerd, maar deze zijn bijvoorbeeld ook te vervangen door bolhoeken voor een robuustere uitstraling.