Heeft u vragen? Bel ons op: 0251-292189

Onderhoud en Herstel


Soms kan het voorkomen dat u op tour, tijdens transport, of zelfs gewoon in de opslag schade oploopt aan uw flightcase. Dit is natuurlijk heel vervelend, en nog vervelender als u door schade aan uw flightcase deze niet kunt gebruiken. In dit geval kunt u een beroep doen op Denting Custom Cases.

U maakt een paar foto’s van de schade aan uw flightcase, en omschrijft precies wat de schade aan uw flightcase is. Op deze manier kunnen wij een vrijblijvende prijsopgaaf voor u doen, en kunt u bepalen of de reparatie het waard is. Als wij de reparatie aan uw flightcase hebben uitgevoerd, kunt u weer jaren vooruit met uw flightcase.

Soms kunnen wij de reparaties bij u op locatie uitvoeren, maar meestal doen wij dit in onze werkplaats. Dit omdat wij in onze werkplaats alle onderdelen en machines bij de hand hebben. Mocht er een schade zijn, waarbij bepaalde panelen van de flightcase vervangen dienen te worden, of aluminium opnieuw moet worden aangebracht en bewerkt, hebben wij daar een paneelzaag en aluminiumzaag voor nodig, en die zijn er meestal niet op locatie, vandaar dat wij de meeste reparaties in onze werkplaats uitvoeren.

Het kan voorkomen dat de reparatie aan uw flightcase duurder uitvalt, dan dat wij gewoon een nieuwe flightcase voor u bouwen. In dit geval bekijken wij samen met u, wat voor u de beste oplossing zou zijn.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

INTERESSE GEWEKT ?

Als onze werkwijze u aanspreekt en u een op maat gemaakte flightcase wenst of uw idee al klaar heeft, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.