Heeft u vragen? Bel ons op: 0251-292189

Werkwijze


U heeft een idee over een flightcase maar geen idee hoe u dit tot een werkbaar product kunt realiseren. Dan neemt u contact op met Denting Custom Cases.

Denting zal samen met u de wensen die u heeft gaan bekijken en daarvan een ontwerp maken. Dit ontwerp komt niet vanzelf op tafel te liggen, omdat er bepaalde factoren aanwezig zijn, waar de flightcase aan moet voldoen.

Bepaalde factoren kunnen zijn:

  • Hoe u de flightcase zou willen gebruiken of hanteren
  • Afmeting van het in te pakken product
  • Gewicht van het product
  • Gevoeligheid van het product
  • Past de flightcase nog wel door een normale deur
  • Kan de flightcase trucksized zijn ( 30, 40, 60, 80, 120, 160 cm )

Als wij al deze factoren samen met uw informatie naast elkaar leggen, komen we al tot een grof idee van hoe de flightcase eruit zou moeten zien. Ook maken wij dan een vrijblijvende prijsopgave voor u op, en zullen deze naar u toe mailen. Om een voorbeeld te noemen, bezuinigen wij nooit op handvatten, dit doen wij om de flightcase indien mogelijk, aan alle kanten vast te kunnen pakken, en zo voorkomen we samen met u, dat er rugklachten ontstaan, onze handvatten zitten dan ook op verantwoorde hoogten en breedten.

De kleur van de flightcase is natuurlijk een persoonlijke voorkeur, wij kunnen vrijwel alle kleuren leveren, op aanvraag is gepersonaliseerd plaatmateriaal ook mogelijk. De dikte van het plaatmateriaal bepalen wij door de factor gewicht van het product, ook heeft de afmeting van de flightcase hier een bepalende factor in.

Het interieur van de flightcase kent vele mogelijkheden. Ook hier zijn bepaalde factoren bepalend, als uw product vrij zwaar is dan nemen wij wat dikker schuim, dit schuim kan dan het gewicht qua schokken en stoten opvangen, uw product wordt dan op een veilige manier van A naar B getransporteerd. Met onze Cnc freesmachine kunnen wij uw interieurs of inlay’s geheel naar wens frezen. Interieuren kunnen bestaan uit alleen schuim, of tussenschotten gecombineerd met schuim en stof. Uw producten worden keurig in dit interieur ingemeten en voorzien van schuim bescherming, indien dit nodig is.

Binnen onze website kunt u in onze foto albums zien, hoe onze flightcases er uit zien en werken, als de zo juist genoemde factoren allemaal in het ontwerp en uw wensen zijn meegenomen.

Laat u inspireren door de foto’s en wij verwelkomen u graag als nieuwe klant.

Bekijk onze flightcase projecten Bekijk de voorbeeld flightcase modellen

INTERESSE GEWEKT ?

Als onze werkwijze u aanspreekt en u een op maat gemaakte flightcase wenst of uw idee al klaar heeft, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.