Heeft u vragen? Bel ons op: 0251-292189

Cargo L


Denting Cargobike Flightcase L 

De originele Denting Cargobike Flightcase welke in 2010 door Denting Custom Flightcases is ontworpen en geperfectioneerd, is nu voor iedereen te bemachtigen, of u nu particulier, fietsendealer of een B2B relatie bent. 
Met groot gemak kunt u goederen tot een gewicht van 150kg vervoeren in de flightcase, denk hierbij aan goederen voor uw werk of wellicht de sporttassen van de voetbalclub. 

De inhoud van de Cargobike Flightcase L bedraagt 300 liter een heeft een binnen hoogte van 56,5cm. Met een breedte van 65 cm blijft de flightcase mooi handelbaar in het verkeer. Op de bodem van de flightcase heeft u een effectieve ruimte van 70cm welke in het hogere gedeelte van de flightcase oploopt naar 90cm.

De flightcase is gemaakt van een gerecycled kunststof plaatmateriaal. 
Het voordeel van dit materiaal is dat het gewicht van de flightcase laag blijft en u de flightcase op eenvoudige wijze schoon kunt houden door deze met een vochtige doek af te nemen. Op de flightcase plaatsen wij platte hoeken, uiteraard kunt u er ook voor kiezen om andere hoeken erop te laten plaatsen. Tevens is de deksel voorzien van een handvat en gasveren waardoor deze makkelijk met 1 hand te openen is.
Door de gasveren blijft de deksel openstaan bij normale weersomstandigheden. 
De flightcase voorzien wij standaard van een slamslot met 2 bijgeleverde sleutels. Deze sleutels kunt u via ons bij bestellen.

 
Het voordeel is dat de Denting Cargobike Flightcase zo aangepast kan worden, dat deze vrijwel op alle cargobike frames ingezet kan worden. Vraagt u gerust naar onze mogelijkheden. 
Tevens kunnen wij als extra optie de indeling van de flightcase ook volledig naar uw wens uitvoeren. Standaard wordt deze leeg geleverd.
De flightcase wordt geleverd met een set bouten en moeren voor een eenvoudige montage op de cargobike. 
Nog een bijkomend voordeel van het model zoals Denting deze ontworpen heeft, is dat bij een eventuele schade de panelen en onderdelen vervangen kunnen worden. Hierdoor heeft u langer plezier van uw Cargobike Flightcase.

                                                 

Let op: De flightcase is niet geschikt voor personen of dieren vervoer. 
Voor uw trouwe viervoeter hebben wij de Dog Cargobike Flightcase ontwikkeld. 
De Denting Cargobike Flightcase is spatwaterdicht. Het is uiteraard voor behoud van de flightcase van belang deze te drogen en te laten ventileren. 


Wist u dat u ook een geheel custom made cargobike flightcase door ons kunt laten ontwerpen, geheel met eigen naam en logo.