Heeft u vragen? Bel ons op: 0251-292189

Trolley’s

Voor een professionele en luxe uitstraling maken wij trolleys en attaché koffers voor u op maat. Hiermee bent u mobiel, zijn uw attributen veilig en letterlijk binnen handbereik. De koffers worden vervaardigd van kunststof materiaal of een met HPL gelamineerd plaatmateriaal. Net als alle andere flightcases natuurlijk voorzien van degelijk hoeklijn en sluitprofielen.

Het interieur wordt aan uw te vervoeren producten op maat en op uw wens gemaakt. Geheel gestoffeerd, voorzien van vakken verdeling of een op maat Cnc gefreesd schuim interieur. De mogelijkheden zijn legio ! Ook voor de handgrepen zijn er, naar gelang het gewicht, de ruimte en wensen, diverse mogelijkheden. Onze trolleys zijn voorzien van een uitschuifbaar handvat en praktisch onverwoestbare wielen.

De producten die u als handbagage in een attaché koffer of trolley kunt vervoeren zijn eindeloos, wij hebben er al velen gemaakt voor trainings producten, laptops, precisie gereedschap, DJ gear en medische controllers. Zelfs complete visagie en foto studios zijn ons niet vreemd om voor u in een trolley te verwerken.